Online annoncering på folkeskolen.dk

Kombiner annoncering i Folkeskolen med målrettet og effektfuld bannerannoncering på websitet folkeskolen.dk, som er lærernes eneste faglige nyhedsmedie og webportal.

Folkeskolen.dk
Folkeskolen.dk har ugentligt ca. 25.000 unikke besøgende, og alle brugere har relation til grundskolen. Sitet indeholder alt væsentligt på skoleområdet, hvad enten det handler om under-visning, fag, anmeldelser eller skolepolitik. Folkeskolen.dk fungerer samtidig som forum for videndeling og debat i form af faglige netværk, blogs og debatindlæg.
Bannerannoncer vises på både folkeskolen.dk og på lærerjob.dk

Materiale
Materiale til bannerannoncer skal leveres i formatet GIF, JPEG eller HTML5. Maks. 3 loops pr. bannerannonce. Animation maks. 15 sekunder (eller 45 sekunder ved i alt 3 loops). Maks. 18 frames pr. sekund.
NB! Bannerannoncer til nyhedsbrev skal leveres i formatet JPEG eller GIF og må ikke indeholde animation. Til alle typer bannerannoncer skal der medsendes URL-adresse.

Lærerjob.dk
Folkeskolens jobsite, lærerjob.dk, er Danmarks største jobsite for stillinger i grundskolen og besøges ugentligt af 15.000 brugere. Lærerjob.dk har alle relevante stillinger indenfor folkeskolen – både lederstillinger, specialstilinger og lærerstillinger samt en række vikarjobs. Samtidig er kendskabsgraden til lærerjob.dk høj hos både folkeskolens læserer og folkeskolens brugere. Dette grundlægger det afgørende job-søgemønster for rekrutteringen af de rigtige medarbejdere. Lærerjob.dk’s seneste opslåede jobs vises både på forsiden af folkeskolen.dk og i det daglige nyhedsbrev for Folkeskolen. En indrykket jobannonce i bladet Folkeskolen annonceres automatisk på lærerjob.dk.

Netannoncer
Som jobudbyder og skole har du mulighed for selv at lægge dine stillinger og jobs op på lærerjob.dk ved at rekvirere et brugernavn og kode via email til fsnet@media-partners.dk. Herefter annonceres stillingen automatisk på lærerjob.dk. Yderligere kommer der en henvisningsannonce bagerst i Folkeskolens jobsektion med et referencenummer, så ansøgeren nemt kan finde stillingsopslaget på nettet. Der må henvises til skolens/institutionens egen hjemmeside. En netannonce på lærerjob.dk med henvisningsannonce i bladet koster 4.750,- kr.

Faglige netværk (Se muligheder nedenfor)

Pris og formater:

Web_2018