Folkeskolen.dk

Folkeskolen.dk’s mission er at medvirke til den fortsatte udvikling af folkeskolen, som vi anser for den vigtigste samfundsinstitution. Folkeskolen.dk skal give brugerne nyheder, baggrund og perspektiv, så de selv kan tage stilling til forhold om undervisning, læring og arbejde i folkeskolen.

Folkeskolen.dk udgives af Danmarks Lærerforening og både blad og netversion redigeres efter journalistiske relevanskriterier.

På folkeskolen.dk bringer redaktionen også nyheder, artikler, debat og vidensdeling. Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren – det vil først og fremmest sige lærere, skoleledere, lærerstuderende og forvaltningschefer.

Folkeskolen.dk samler aktiviteter fra hele landet og giver mulighed for at dele viden via faglige netværk, blogs og artikler fra lærer til lærer. Endvidere kan brugerne abonnere på personlige nyhedsbreve med udvalgte nyheder, artikler og debatindlæg.

Folkeskolen.dk er medie for bannerannoncer både på website og i flere daglige og ugentlige nyhedsbreve. Stillingsannoncer kan indrykkes i både blad og på Folkeskolens jobsite lærerjob.dk – Danmarks største jobsite for stillinger i grundskolen.

Forside_2018