OffshoreEnergy.dk

Offshoreenergy.dk udgiver den populære Yearbook, som i år både omfatter offshore olie & gas og offshore vind i én stor, flot samlet udgivelse. Formålet er at vise styrken ved den danske offshoreklynge ved at formidle succeshistorier fra vores medlemmer og sektoren generelt.
0816 Yearbook Forside 1

Temaet for årets Yearbook er forskning og innovation i offshoreindustrien. Her får du et indblik i sektorens udfordringer samt, hvordan små og store virksomheder, vidensinstitutioner, rådgivere og andre aktører kan løse disse med øget samarbejde. Herudover vil du kunne læse om den nationale og regionale opbakning til klyngens udvikling.

Yearbook bringer artikler om Uddannelses- og Forskningsminister Ulla Tørnæs og Region Syddanmarks syn på, hvorfor offshore er så vigtigt for Danmark og om, hvordan universiteterne får forskning ud over rampen. Derudover vil et udvalg af deres medlemmer give deres syn på udfordringer og løsninger, og det vil blive belyst, hvorfor samarbejde og videndeling er afgørende for sektorens fremtid. Herunder om Offshoreenergy.dk’s projekter, der bl.a. omfatter det nyetablerede ’Cost Reduction & Innovation Forum’ for Olie & Gas industrien, der har til formål at øge konkurrenceevnen.

Som annoncør i Yearbook får din virksomhed:

  • Bred synlighed i hele offshoresektoren med alle aktører
  • Lang levetid i en Yearbook, som også bruges som oplagsværk hele året
  • Eksponering op til Årsmødet i Offshoreenergy.dk d. 1. september,                                    hvor klyngens primære aktører deltager
  • Eksklusiv markedsføring på stærkt begrænset antal annoncesider i den populære Yearbook

Yearbook 2016 udkommer ifm. Årsmødet d. 1. september.

Se seneste Yearbook 2016

Kontakt os