Folkeskolen blogs

FOLKESKOLEN | SPONSEREDE BLOGS

Som annoncør har man med en sponseret blog en unik mulighed for at dele eget indhold i form af blogindlæg på folkeskolen.dk.

Indlæg kan målrettes lærere i enkelte fag eller have generelt fokus.Blogindlæggene vises på forsiden af folkeskolen.dk, på de relevante faglige netværks sider samt i nyhedsbrevene for de faglige netværk.

Brugerne kan også abonnere på din blog i deres nyhedsbrev.

En sponseret blog og blogindlæggene ligner alle øvrige blogs og indlæg på folkeskolen.dk, men er naturligvis forsynet med en tydelig ’sponseret’ markering.

Hent medieinformationer (pdf): Samlede medieinformationer 2021 – Folkeskolen

 

 

Priser for blogindlæg på en sponseret blog

1 indlæg   –   kr.   4.000,-
3 indlæg   –   kr. 11.000,-
5 indlæg   –   kr. 17.500,-
8 indlæg   –   kr. 26.500,-
12 indlæg –   kr. 36.500,-

 

Facebook

DELING
Fagbladet Folkeskolens Facebook kanal har mere end 30.000 følgere. Du har mulighed for, at tilkøbe deling af din sponserede blogpost til dette helt unikke publikum.
Pris: kr. 9.500 per deling
Vi har plads til maksimalt 1 deling per uge.

BOOST
Vi kan også tilbyde at booste af din sponserede blogpost uden for Fagbladet Folkeskolens Facebook gruppe af følgere.
Prisen for dette tilkøb er afhængig af den ønskede målgruppe og omfanget – indhent specifikt tilbud.

Materiale & betingelser

Priser og betalingsbetingelser

Alle priser er ekskl. moms. Enhver annonce faktureres umiddelbart efter udgivelsen. Betalingsfristen er – uanset fakturadato – netto kontant 10 dage efter udgivelsesdatoen for bladet, hvori annoncen har været indrykket. Såfremt betalingsfristen overskrides, påregnes et rentetillæg på 2% pr. påbegyndt måned.

Reklamation

Media-Partners eller mediet kan ikke stilles til ansvar for fejl i annoncer, som er indrykket i overensstemmelse med ordrebekræftelsen. For trykfejl, forkerte størrelser, tidspunkter etc. som annoncøren eller bureauet ikke bærer ansvaret for, ydes en reduktion efter Media-Partners vurdering, der højst kan beløbe sig til annoncens pris og for indrykninger i mediet.

Reklamationer over trykfejl, fejl ved farven eller lignende skal være Media-Partners i hænde senest 5 dage efter annoncens indrykning. Indrykkes enannonce flere gange med samme fejl, uden at Media-Partners modtager reklamation, ydes eventuel dekort kun for den første indrykning. Erstatningskrav kan ikke gøres gældende over for Media-Partners eller over for mediet for fejlagtig, forsinket eller manglende indrykning af de bestilte annoncer eller eventuelle følger af sådanne fejl.

Annullering

Annonce-annullering skal ske skriftligt til Media-Partners senest 7 hverdage før bestillingsfristen. Annoncer, hvortil særplacering er bestilt, kan ikke annulleres uden forudgående aftale Media-Partners.

Øvrige bestemmelser

Media-Partners forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der strider mod mediets retningslinjer, eller imod gældende love og bestemmelser. Annoncer, som kan forveksles med redaktionel tekst, skal for annoncørens regning øverst forsynes med ordet “annonce” oven over en streg i hele annoncens bredde.

Kontakt

Hanne Kjærgaard Rasmussen

Partner

+45 29 67 14 36
hanne@media-partners.dk