Jyllands-Posten & Tillæg

VM i sejlsport Aarhus 2018 den 29. juni

Udgivelsen VM i sejlsport Aarhus 2018 handler om den store sejlsportsbegivenhed, der kommer til Aarhus i slutningen af juni. Tillægget vil både have fokus på det sportslige aspekt af eventen og indeholde lokale Aarhus-vinkler med inspiration til, hvad man kan foretage sig i byen, hvis man er af sted som publikum for at se sejlads.

I udgivelsen VM i sejlsport Aarhus 2018 den 29. juni sætter vi fokus på følgende:

-Klumme: Jyllands-Postens sportsredaktør vurderer de danske atleters medaljechancer.

-Økonomi: Skæpper det i kommunekassen, når VM i sejlsport kommer til byen? 

-Portræt: Den unge kvinde og havet –interview med dansk sejler, der deltager ved VM, og som bor i Aarhus.

-Perspektiv: Danmark har stærke traditioner inden for sejlsport, men er vi lige så stærke på de syv have, som vi plejede at være?

-Grafik/overblik: Her er de forskellige bådklasser. De er favoritter. Disse danskere stiller op i den og den bådklasse. Hvornår er de afgørende finaler?

-Tilskuer: Sejlads kan være en vanskelig sport at følge med i som tilskuer. Vi skriver om, hvorfor det er så svært, og hvad man kan gøre, samt hvor det er bedst at stå.

-Grafik/bykort: Her foregår konkurrencerne og alle de andre spændende aktiviteter for hele familien, og her kan du stå til VM i sejlsport Aarhus 2018 for at få mest ud af oplevelsen.

-Hands on-listicle: Tre steder i Aarhus, hvor nybegyndere kan prøve kræfter med at sejle med gode tips til sejlturen.

-Q&A: Personligt interview med en dansk deltager ved VM i sejlsport med fokus på den professionelles bedste tips om sejlerudstyr til fritidssejleren og messer, hvor man kan opleve nyt udstyr.

Synliggør din virksomhed i et aktuelt og troværdigt miljø. Kontakt os allerede nu for booking af en annonce.