Lærerjob.dk

Folkeskolens jobsite, lærerjob.dk, er Danmarks største jobsite for stillinger i grundskolen og besøges ugentligt af 15.000 brugere.

Lærerjob.dk har alle relevante stillinger indenfor folkeskolen – både lederstillinger, specialstilinger og lærerstillinger samt en række vikarjobs. Samtidig er kendskabsgraden til lærerjob.dk høj hos både folkeskolens læserer og folkeskolens brugere. Dette grundlægger det afgørende job-søgemønster for rekrutteringen af de rigtige medarbejdere. Lærerjob.dk’s seneste opslåede jobs vises både på forsiden af folkeskolen.dk og i det daglige nyhedsbrev for Folkeskolen. En indrykket jobannonce i bladet Folkeskolen annonceres automatisk på lærerjob.dk.

Netannoncer

Som jobudbyder og skole har du mulighed for selv at lægge dine stillinger og jobs op på lærerjob.dk ved at rekvirere et brugernavn og kode via email til fsnet@media-partners.dk. Herefter annonceres stillingen automatisk på lærerjob.dk. Yderligere kommer der en henvisningsannonce bagerst i Folkeskolens jobsektion med et referencenummer, så ansøgeren nemt kan finde stillingsopslaget på nettet. Der må henvises til skolens/institutionens egen hjemmeside.

 

En netannonce på lærerjob.dk med henvisningsannonce i bladet koster 4.750,- kr.

Priser på netannoncer på Lærerjob.dk

Kontakt

Hanne Kjærgaard Rasmussen

Partner

+45 29 67 14 36
hanne@media-partners.dk