Medicinske Tidsskrifter udgiver nyhedsbreve, online nichemedier og magasiner, til sundhedsfaglige specialister, læger, medicinalvirksomheder og ledere.

Siden opstarten i 2015 har Medicinske Tidsskrifter oplevet en imponerende vækst baseret på målrettet og skarpt skåret nichestof med annoncering som primær indtægtskilde.

Fremover vil Medicinske Tidsskrifter også tilbyde jobannoncer og særskilte stillinger, herunder til f.eks. læger og sundhedsfaglige lederstillinger.

Det er et helt nyt forretningsområde hos Medicinske Tidsskrifter, og derfor lægges opgaven eksternt hos Media-Partners, der har stor og veldokumenteret erfaring med såvel sundhedsområdet som jobannoncering.

“Det er naturligvis en stor opgave at starte jobområdet op helt fra bunden af, men vi glæder os til at kunne tilbyde målrettet rekruttering af læger indenfor de mange specialer hos Medicinske Tidsskrifter”, siger Hanne Kjærgaard Rasmussen.

Medicinske Tidsskrifter blev startet af Kristian Lund, den tidligere chefredaktør for Dagens Medicin. JP/Politikens Erhvervsmedier ejer i dag 30 pct. af selskabet, og overtager efter planen det fulde ejerskab i 2025.

 

Yderligere oplysninger:

Medicinske Tidsskrifter
Kristian Lund
Tlf: 20 29 45 90
Mail: kristian@medicinsketidsskrifter.dk

Media-Partners
Hanne Kjærgaard
Tlf: 2967 1436
Mail: hanne@media-partners.dk