Om os

Media-Partners er et annoncesalgsbureau med kontor i Stilling ved Skanderborg.

Bureauet blev grundlagt i 2013 af Marianne Lander og Hanne Kjærgaard Rasmussen, der fortsat driver virksomheden.

Hos Media-Partners er vi et stærkt hold, der pt. repræsenterer 15 fagblade, hovedsageligt medlemsblade for organisationer tilknyttet den danske sundheds- og undervisningssektor.

Denne koncentration har gjort Media-Partners til eksperter indenfor disse segmenter.

Mission

Hos Media-Partners søger vi til stadighed at levere de optimale salgsresultater uden at gå på kompromis med vores og vore kunders værdier. Vores styrke ligger i et indgående kendskab til mediebranchen, i vores forståelse af mediernes profil og i vores stærke kunderelationer.

Vi fokuserer altid på maksimal synergi mellem annoncør, målgruppe og magasinets indhold.

Vision

Media-Partners vil fortsat udbygge sin position som et ambitiøst og respekteret annoncesalgsbureau, der har særligt fokus på at skabe målbare salgsresultater for kunderne. Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for både udgivere, annoncører samt media- og kommunikationsbureauer.

Værdier

Vores værdier afspejler vores måde at drive forretning på. Vi holder ord og vægter ærlighed, tillid og troværdighed. Vi respekterer gældende lovgivning og tager etiske hensyn. Både overfor vores egne medarbejdere, vore medieejere og alle de kunder og kontakter, vi samarbejder med.

Hvorfor Media-Partners

Vi tror på den professionelle og værdibaserede tilgang til salg, hvor kundens behov er i centrum. Det gælder både dig som udgiver og dine annoncører.

Hos os får du ro til at fokusere på at udgive bladet, fordi vi kender vejen til de rigtige annoncører, som matcher din målgruppe. Og vi påtager os de store såvel som alle de små praktiske opgaver forbundet med salgsarbejdet.